|

‘1950. Mijn oom Kamiel’, roman verschenen op 7 mei 2010

1950. Mijn oom Kamiel

Op 7 mei 2010 verscheen de nieuwste roman van Yvan Vanden Berghe, bij uitgeverij nomonkeybooks (www.nomonkey.eu). Bekijk het filmpje op YouTube waarin Yvan zelf een toelichting geeft over zijn literair non-fictiedebuut. Klik hier voor een interview van de auteur met Koen Fillet, in Feiten en Fillet. De West-Vlaamse radiozender VBRO interviewde Yvan Vanden Berghe over het boek. Lees ook de persartikels in De Krant van West-Vlaanderen, Belang van Limburg, Alumni Universiteit AntwerpenBrugs Cultuurblad, een uitgebreide kritiek van historicus Hugo Van de Voorde voor Hermes (Vereniging Vlaamse Leraars Geschiedenis) en een bespreking van Cas Goossens voor de Nieuwsbrief van de Orde van den Prince (Vlaams-Nederlands Genootschap voor Taal en Cultuur.

Op 1 augustus gaf Yvan Vanden Berghe, naar aanleiding van de 60e verjaardag van de troonsafstand van Leopold III een interview aan het Radio 1-programma De Ochtend. Bekijk ook het interview voor KanaalZ van 3 augustus. Op 4 augustus wijdde Knack een uitgebreid artikel aan het boek, met interview van de auteur over de koningskwestie.

Als u het boek wil bestellen, stuur dan een e-mail aan nomonkey@nomonkey.eu. Vermeld de titel en de auteur. Het boek wordt u (in België) zonder portkosten toegestuurd.